Laat je verleiden door een Hindoestaanse liefdesmelodie,

in slaap sussen op een Indonesisch wiegenlied of word wakker van een protestsong tegen
de vee-industrie!

 

Een groep vrouwen tussen de 35 en 85 jaar uit Amsterdam Nieuw-West werkte in de afgelopen maanden toe naar deze theatrale zangvoorstelling, waarin hun eigenheid, wijsheid én eigenwijsheid centraal staat.

 

Het community art project toont een genuanceerd beeld van het vrouw-zijn. Koffers met ervaring zijn gevat in een prachtig levensdocument vol diversiteit, wijsheid, energie, eigenheid en kracht.

 

 

Met in de hoofdrol

Agnes Fritsche, Anneke Eenkhoorn, Dolly Hitipeuw, Irina Vargas Rivera, Jayanti van der Meer, Jolanda Lijnzaad Kiki Braam, Lize Lallkanhai, Sylvia van Bronckhorst en Tanya Steehouwer.

 

 

 

 

De premiere vindt plaats in theater De Meervaart, op maandag 7 mei om 20.00.

 

Koop nu je kaartje voor €7,50

 

 

Kaartverkoop geschiedt via de website van
De Meervaart.

 

Volg op Facebook de laatste ontwikkelingen

 

 

De makers

EigenWijzen werd ontwikkeld onder de bezielende leiding van initiator en zangcoach Yinske Silva en bewegingscoach Maaike van de Westeringh. De weg ernaar toe was er een van leren: zingen, bewegen, je verhaal vertellen en jezelf zijn op een podium. Maar ook een weg van elkaar leren kennen, vertrouwen en jezelf uitspreken. De mooiste teksten werden ontwikkeld, er werd gecomponeerd en samen bewogen om te komen tot een unieke voorstelling.

 

©Stichting metStem