Wegens ziekte worden de voorstellingen verplaatst.

Op de hoogte blijven van de nieuwe data?
Laat hier uw e-mailadres achter.

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
De Straat
Een warm bad vol muziek, gedichten, theater en visuele performances
door een hechte groep met het hart op de tong.
Reserveer nu
"Als je naar buiten kijkt, zie je allemaal steentjes op de stoep. En je ziet een paar steentjes, die passen er niet in. Dat is de straat voor mij."

De straat, een plaats voor iedereen. Voor de meesten onder ons is de straat de weg naar het werk, de auto, je huis of de taxi die je ophaalt in de nacht na een wild avontuur met je beste vrienden. Maar voor sommigen onder ons is de straat nog veel meer dan dat; een ontmoetingsplaats, een thuis, een docent, een toevluchtsoord of juist de plek die je liever kwijt dan rijk bent.

Deze voorstelling vertelt verhalen van 12 Amsterdammers, die soms tegenwind hebben gehad in het leven en op hun eigen wijze delen wat zij in de stad en de wereld hebben meegemaakt.

Zo zegt de poëet Lucien: “Niemand kwam zonder geschiedenis en niemand gaat hier weg zonder verhaal. Als je naar buiten kijkt, zie je allemaal steentjes op de stoep. En je ziet een paar steentjes, die passen er niet in. Dat is de straat voor mij.”
De gevoelige Peter ziet de straat als het zout van de beschaving en de barmhartige Gesina heeft eveneens haar eigen kijk: ‘When I find myself in troubles’, dat kan ons allemaal overkomen. En dan komt het: ‘spreek een woord van wijsheid, troost of bemoediging en laat het gaan.’ Samen met 9 anderen vertellen zij hoe de straat hen heeft gevormd en hoe zij nu in het leven staan.

Verwacht een warm bad vol muziek, gedichten, theater en visuele performances door een hechte groep met het hart op de tong.

"Niemand kwam zonder geschiedenis, en niemand gaat hier weg zonder verhaal."

Speeldata

Zaterdag 24 september
20:00 uur
De Roode Bioscoop
Amsterdam
BESTELLEN

Datum

Locatie

Tickets

Zondag 25 september
14:00 uur
De Roode Bioscoop
Amsterdam
BESTELLEN
Zaterdag 8 oktober
14:00 uur
Diaconie
Amsterdam
EXTREEBOX
Zondag 9 oktober
14:00 uur
OBA Oosterdok
Amsterdam
BESTELLEN
Zaterdag 15 oktober
20:00 uur
Perdu
Amsterdam
BESTELLEN